Productie Publicitara

Galerie Facebook (0721) 455 612

Autocolant

25 Lei/m2

*Valabil autocolant printat peste 30m2

*Laminarea autocolant nu este inclusa

Autocolante calitate servicii profesionale

Autocolant de calitate, din gamele:

Oracal, Avery, Mactac, Politape.

Ce reprezinta o folie autocolant?

Autocolantul este o folie pvc cu adeziv acrilic.

Folia autocolant este de mai multe feluri, culori si dimensiuni: autocolant alb , transparent sau autocolant colorat lucios sau mat in functie de preferintele clientului.

Folia autocolanta vine in role de 50 metri lungime pe latimi diferite.

La ce se foloseste un autocolant ?

Autocolantul este folosit la foarte multe aplicatii, in diverse combinatii se poate obtine un design frumos cu autocolant printat, autocolant laminat, autocolant decupat sau autocolant print and cutt!

1. autocolant printat se obtine print introducerea foliei autocolant la un plotter de mari dimensiuni cmyk, care tipareste direct pe suprafata alba de autocolant lucios sau mat, cu eco solvent. Dupa tiparire autocolantul se lasa un timp la uscat, apoi se poate lamina, decupa sau lipi ca atare.

ATENTIE !!! un autocolant printat la noi are rezistenta la razele uv sau umiditate chiar si fara laminare!!!

2. autocolant colorat este o folie adeziva de autocolant pvc putin mai subtire decat un autocolant alb pentru print, este prezent in 2 latimi, 100 si 126 cm, si vine intr o gama extrem de diversificata de culori; de asemenea, pe langa autocolant colorat lucios sau mat , in aceeasi gama a foliei adezive mai intalnim si autocolante speciale: autocolant fluorescent, autocolant reflectorizant, autocolant metalizat,autocolant premium,autocolant cast,autocolant removable,autocolant bouble,autocolant de avioane.

Aceasta folie autocolant din gama colorata se foloseste pentru a acoperi o suprafata plina sau se poate decupa in orice forma vectoriala cu ajutorul cutter-plotterului

Dupa decupare autocolant la cutter-plotter se extrag surplusurile de autocolant apoi se foloseste o folie de transfer pentru a lua literele din autocolant decupate urmand a se lipi pe diverse suporturi

Cu ajutorul literelor din autocolant sau logo din autocolant se pot inscriptiona masini,brenduire logo,inscriptionare geamuri,litere autocolant auto,litere autocolant moto,stikere .

3. autocolant print and cutt

Autocolant printat si decupat pe contur este rezultatul combinatiei dintre cele doua procese prezentate mai sus. Mai intai se ia folia de autocolant alb, se printeaza cu ajutorul imprimatei si apoi se baga la cutter-plotter pentru a se decupa autocolantul la forma dorita.

Autocolant in aplicatii si intrebuintari:

Dupa procesele prezentate mai sus si in functie de necesitatile clientului, autocolantul, datorita adezivului permanent sau semipermanent acrilic, se poate intrebuinta in foarte multe aplicatii ca de exemplu:

colant masina, colant auto, colantari auto integrale, inscriptionare oglinzi auto, inscriptionare autocolant printat si/sau decupat auto, autocolant printat si laminat, print autocolant geamuri, print autocolant vitrine, print autocolant mobila, logo autocolant, autocolant caseta luminoasa, etichete autocolante, stikere autocolante auto moto, autocolant pardoseli, panouri autocolant, semnalistica autocolant, sablare autocolant, logo autocolant, print autocolant standuri, litere autocolant.

In functie de fiecare aplicatie, echipa noastra va alege si va recomanda autocolantul potrivit ca sa reziste, sa ne recomandati si sa mai colaboram si pe viitor!

Autocolant window graphics....definitie si intrebuintari!

Autocolant window graphics este o folie autocolanta alba pentru print, cu adezivul gri si cu multe gaurele.

Window graphics se foloseste exclusiv la colantarea geamurilor; autocolant window graphics auto, autocolant window graphics geamuri, autocolant window graphics vitrina.

Folia de laminare

Folia de laminare este de fapt un autocolant transparent lucios sau mat care are proprietati in plus fata de un autocolant simplu fiind acoperita cu un strad protector la razele uv.

Laminare la rece este metoda folosita de noi prin care acoperim un autocolant printat cu o folie autocolant transparent lucios sau mat.Dupa laminare la rece autocolant printat devine mai gros ,mai usor de aplicat,mai rezistent iar culorile de pe autocolant printat rezista mult mai mult timp la uzura si la razele uv.

laminare la rece se foloseste pentru orice autocolant printat dar mai ales pentru colantari auto.

Folia Autocolant transparent se poate si printa normal sau oglinda apoi laminare cu alb si lipire pe interiorul geamului sau pentru display plexiglas,panou transparent,placute semnalistica.

Asa cum il vrei tu

Printare autocolant

Autocolant printat

Autocolant colorat, culori

Diverse culori

Autocolant diverse marimi

Diverse marimi

Autucolant decupat, decupare

Decupare autocolant