Productie Publicitara

Galerie Facebook (0721) 455 612

Bannere & Mesh

25 Lei/m2

*Valabil pentru comenzile mai mari de 30m2

*Laminarea nu este inclusa

Publicitate. Pentru afacerea dvs.

Bannerele publicitare au luat amploare in Romania de ceva vreme, deoarece prin expunerea unui banner publicitar vanzarile vor fi cu 20-30% in favoarea dumneavoastra. Bannerele publicitare reprezinta una din metodele clasice de publicitate, aducand beneficii clare clientilor:

  • Pozitionare in randul publicului vizat
  • Diferentiere fata de competitori
  • Impact vizual puternic

Print pe mesh.

Printul pe mesh este realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat. Material perforat compus dintr-o tesatura de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele parti. Mesh-urile au o grosime de: 380gr/mp. Mesh-urile se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m.

Solutii profesionale.

Executam bannere publicitare cu ajutorul utilajelor din dotare la orice dimensiune, bannerele publicitare pot fi printate pe poliplan tratat special si de o calitate superioara cu o cerneala rezistenta la raze UV, temperaturi scazute si precipitatii, sau decorate cu autocolant decupat si lipit pe poliplan. Lucram cu poliplan de inalta calitate si diferite gramaje(440-550 sau 650 gr/mp), in functie de aplicatie si locul de expunere al bannerului publicitar dupa cum urmeaza:

  • Banner publicitar stradal
  • Banner publicitar stradal dubla fata
  • Banner publicitar intins pe cadru
  • Banner publicitar cu tiv,capse si gauri de vant

Bannerul tau

bannere reclame color

Print color

bannere reclame orice dimensiune

Orice dimensiune

bannere de calitate

Poliplan de calitate

montaj, montare, banner

Oferim montaj contra cost