Productie Publicitara

Galerie Facebook (0721) 455 612

Casete luminoase

+ Cadou!

*Valabil pentru orice caseta luminoasa

Colorate si luminoase.

Cele mai solicitate servicii sunt cele de printuri outdoor si indoor. In publicitatea outdoor se folosesc destul de des reclame caseta luminoasa. Acestea se bazeaza pe autocolantul color, mat sau lucios, translucid, care poate crea un efect vizual puternic si atractiv daca se aplica pe suprafata placilor de plexiglass sau macrolon, permitand luminii sa se difuzeze spre exterior.Lumina din caseta luminoasa este generata de leduri ce permit difuzarea uniforma.Producem pe comanda caseta luminoasa pe orice dimensiune.Oferim consultanta, design grafic, si montaj pentru caseta luminoasa cu led.Comanda acum orice caseta luminoasa si beneficiezi de un bonus cadou.

Ce va oferim?

Casetele noastre luminoase sunt rezistente la variatii de temperatura, umezeala si la raze puternice de lumina. Casetele lumminoase pot fi montate atat la exterior cat si la interior, pot avea orice forma si dimensiune. Serviciile complete pe aceasta arie sunt :

  • Caseta luminoasa fata plexiglas
  • Caseta luminoasa fata macrolon
  • Caseta luminoasa interior backlight film
  • Caseta luminoasa cu fata dubla
  • Caseta luminoasa banner backlit
  • Caseta luminoasa cu leduri

Servicii de calitate.

Va asiguram servicii de cea mai buna calitate, fiind intr-o permanenta legatura cu tendintele pietei. Manifestam o preocupare ridicata pentru publicul nostru in ceea ce priveste reclama luminoasa fata de nevoile sau preferintele acestuia si dorim sa dispuna de cat mai multe beneficii oferite de serviciile noastre. Beneficiile obtinute de clientii nostri in urma achizitionarii de caseta luminoasa sunt diverse :

  • O foarte buna promovare in randul publicului
  • Vizibilitate puternica
  • Cresterea vanzarilor
  • Materialele folosite sunt alese de client

Dimensiuni uzuale si preturi:

Caseta luminoasa cu o fata, rama de aluminiu, iluminare LED, fata macrolon + autocolant printat si laminat.

   
80x60cm 150x80cm 200x80cm 200x100cm
600Lei+TVA 950Lei+TVA 1150Lei+TVA 1390Lei+TVA

La orice caseta luminoasa comandata primiti bonus 100 carti de vizita!

Noutati

Din 2015 folosim profile de aluminiu de inalta calitate, cu finisaje excelente, fara suruburi sau nituri vizibile la exterior.

Am innoit si sistemul de iluminare: de la tuburile clasice cu droser la lumina moderna cu leduri, cu module LED si transformator, oferind o lumina mai clara, mai puternica, uniforma si reduce totodata consumul de energie cu 70%.

Servicii oferite

casete luminoase, colorate, color

Print color

casete luminoase orice forma dimensiune

Orice dimensiune si forma

montaj, montare, casete luminoase

Oferim montaj contra cost