Productie Publicitara

Galerie Facebook (0721) 455 612

servicii & produse

autocolante

25 Lei/m2

Autocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium). Autocolantul se poate printa special pentru utilizari la exterior sau pentru utilizari la interior.

Bannere publicitare

25 Lei/m2

Va punem la dispozitie metode diversificate de promovare. Aici includem o gama larga de bannere publicitare cu sau fara finisaje in functie de materialul dorit si de intrebuintarea bannerului publicitar.

Casete luminoase

+ Cadou!

Casetele luminoase se bazeaza pe autocolantul color, mat, translucid, care creeaza un efect vizual putermic si atractiv daca se aplica pe suprafata placii de plexiglass, permitand luminii sa se difuzeze spre exterior.

Litere volumetrice

Litere volumetrice

Oferim clientilor nostri metode sigure de promovare prin servicii de productie publicitara de inalta calitate. Canalele de promovare sunt diverse, in momentul actual luand avant siglele volumetrice.

Sablare geamuri

Servicii de sablare a geamurilor, vitrinelor, peretilor din sticla sau a oricaror obiecte decorative. Modul perfect de a imbunatati aspectul si a creea o atmosfera placuta si relaxanta.

Tipar digital offset

Tipar digital & offset

Tiparul digital iti creeaza un avantaj net atunci cand vrei sa ai un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in ce cantitate doresti. Serviciile pe care le oferim sunt: flyere, pliante, mape, carti de vizita..

Sisteme de afisaj reclame publicitare

+ Geanta!

Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de produse, precum Ramele Click, People Stopper, Roll-up, Pop-up si altele. Geanta de transport este inclusa la unele sisteme.

Tablouri tapet

Tablouri pe canvas & Tapet printat

Redecorati casa cu ajutorul tapetelor si tablourilor. Alegeti un tablou sau tapetul care vi se potriveste, si transformati goliciunea peretilor intr-o noua forma de expresivitate.

specialitati

Grafica, Machetare, Design

Inscriptionare Oglinzi Auto

Decupare autocolant la cutter-plotter

Sticker bomb

Laminare la rece